Wasdroger reparatie in Den Haag Leyweg nodig?

070-7620370

Reparatie van uw wasdroger in Den Haag Leyweg

De monteurs repareren uw wasdroogmachine in Den Haag Leyweg. Waaronder wasmachine, wasdroger, koelkast, vaatwasser enz. De reparatie van inbouw keukenapparaten zoals vaatwassers en wasmachines is hun specialiteit.

Snel, goed en niet duur

Zij werken met ervaren monteurs.
U krijgt vooraf altijd een prijsindicatie. Uiteraard krijgt u garantie op reparatie van uw wasdroger in Den Haag Leyweg.

Alle merken wasdrogers

reparatie van (bijna) alle merken wasdrogers in Den Haag Leyweg, waaronder: Smeg, Beko Boretti, Gaggenau, Haier, de Longhi, Neff, AEG, Siemens, Bosch, Zanussi, Liebherr, Pelgrim, Bauknecht, Indesit, Miele, Whirlpool, Atag, Etna, etc

Installatie en advies

Als een reparatie niet meer kan, dan kunnen zij voor een nieuwe wasdroger zorgen in Den Haag Leyweg, en geven u advies voor de aanschaf en kunnen het vakkundig installeren.

Wasdroger reparatie in Den Haag Leyweg

030-7601113

De witgoed monteurs van 070witgoedreparatie.nl weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw wasdroger werkend te krijgen en te houden. Bent u genoodzaakt om een nieuwe wasdroogmachine te laten installeren of om een bestaande te repareren in Den Haag Leyweg? het team staat altijd voor u klaar, dus maak gelijk een afspraak!

070witgoedreparatie staat voor advies in wasdrogers. Iedere situatie is anders en zij leveren maatwerk in Den Haag Leyweg? Voor vragen, advies en offertes, kunt u altijd vrijblijvend bellen?

Bij storingen kan men , indien gewenst en mogelijk, vandaag bij U zijn.

Zij helpen U ook in de gehele regio Haaglanden, dus ook in: Bezuidenhout, Duinwijk, Statenkwartier, Morgenstond, Ypenburg en uiteraard in Den Haag Leyweg

070-7620370

U wordt geholpen door:

Witgoed Reparateur Haaglanden,
Ganzenplantsoen 21, 2496 LA ‘s-Gravenhage.
tel 070-7620370
kvk nr 60517360,
BTW nr NL153704573b02