Wasmachine reparatie Alphen-aan-den-Rijn

070-7620370

Reparatie van uw wasmachine in Alphen-aan-den-Rijn

Deze monteurs repareren uw wasmachine in Alphen-aan-den-Rijn. Maar ook wasdroger, koelkast, vaatwasser enz. Ook reparatie van inbouw keukenapparaten zoals vaatwassers en wasmachines is geen probleem.

Snel, goed en niet duur

Zij werken uitsluitend met ervaren monteurs.
U krijgt vooraf altijd een prijsindicatie. Uiteraard krijgt u garantie op reparaties.

Alle merken wasmachines

Zij repareren (bijna) alle merken witgoed, waaronder: AEG, Siemens, Bosch, Miele, Whirlpool, Atag, Etna, Zanussi, Liebherr, Pelgrim, Bauknecht, Indesit, Smeg, Beko Boretti, Gaggenau, Haier, de Longhi, Neff, etc

Installatie en advies

Als een reparatie niet meer kan, dan kan men voor een nieuwe wasmachine zorgen in Alphen-aan-den-Rijn. Zij geven u advies voor de aanschaf en kunnen de wasmachine installeren.

Wasmachinereparatie in Alphen-aan-den-Rijn

070-7620370

De witgoed monteurs van 070witgoedreparatie.nl weten als geen ander hoe belangrijk het is om een wasmachine werkend te krijgen en te houden. Bent u genoodzaakt om uw nieuwe apparatuur te laten installeren of om een bestaande te repareren? Het team staat altijd voor u klaar, dus maak gelijk een afspraak!

070witgoedservice geeft advies op maat. Uw wensen zijn uniek en de oplossing vanzelfsprekend ook. Voor vragen, advies en vrijblijvende offertes kunt u altijd bellen.

Bij storingen kan men, indien gewenst en mogelijk, vandaag bij U zijn in Alphen-aan-den-Rijn.

Zij helpen U ook in de gehele regio Haaglanden en het Groene Hart, dus ook in: Leiden, Oegstgeest, Sassenheim, Alphen en uiteraard in Alphen-aan-den-Rijn

070-7620370

U wordt geholpen door:

Witgoed Reparateur Haaglanden,
Ganzenplantsoen 21, 2496 LA ‘s-Gravenhage.
tel 070-7620370
kvk nr 60517360,
BTW nr NL153704573b02