Wasmachine reparatie Den Haag Ockenburgh

070-7620370

Reparatie van uw wasmachine in Den Haag Ockenburgh

Deze monteurs repareren uw wasmachine in Den Haag Ockenburgh. Maar ook wasdroger, koelkast, vaatwasser enz. Ook reparatie van inbouw keukenapparaten zoals vaatwassers en wasmachines is geen probleem.

Snel, goed en niet duur

Zij werken uitsluitend met ervaren monteurs.
U krijgt vooraf altijd een prijsindicatie. Uiteraard krijgt u garantie op reparaties.

Alle merken wasmachines

Zij repareren (bijna) alle merken witgoed, waaronder: AEG, Siemens, Bosch, Miele, Whirlpool, Atag, Etna, Zanussi, Liebherr, Pelgrim, Bauknecht, Indesit, Smeg, Beko Boretti, Gaggenau, Haier, de Longhi, Neff, etc

Installatie en advies

Als een reparatie niet meer kan, dan kan men voor een nieuwe wasmachine zorgen in Den Haag Ockenburgh. Zij geven u advies voor de aanschaf en kunnen de wasmachine installeren.

Wasmachinereparatie in Den Haag Ockenburgh

070-7620370

De witgoed monteurs van 070witgoedreparatie.nl weten als geen ander hoe belangrijk het is om een wasmachine werkend te krijgen en te houden. Bent u genoodzaakt om uw nieuwe apparatuur te laten installeren of om een bestaande te repareren? Het team staat altijd voor u klaar, dus maak gelijk een afspraak!

070witgoedservice geeft advies op maat. Uw wensen zijn uniek en de oplossing vanzelfsprekend ook. Voor vragen, advies en vrijblijvende offertes kunt u altijd bellen.

Bij storingen kan men, indien gewenst en mogelijk, vandaag bij U zijn in Den Haag Ockenburgh.

Zij helpen U ook in de gehele regio Haaglanden en het Groene Hart, dus ook in: Bezuidenhout, Duinwijk, Statenkwartier, Morgenstond, Ypenburg en uiteraard in Den Haag Ockenburgh

070-7620370

U wordt geholpen door:

Witgoed Reparateur Haaglanden,
Ganzenplantsoen 21, 2496 LA ‘s-Gravenhage.
tel 070-7620370
kvk nr 60517360,
BTW nr NL153704573b02